Ali so ekološki izdelki za nego proti staranju dobri za mojo kožo? Odgovori na vaša vprašanja! Ali so ekološki izdelki za nego proti staranju dobri za mojo kožo? Odgovori na vaša vprašanja!

Organski Proizvodi Protiv Starenja - Upute I Savjeti

Izvedite vse o najboljših organskih sestavinah proti staranju za nego vaše kože. Zakaj in kako delujejo na zmanjšanje gub, razkriva Garnier BIO paleta.

Ali so ekološki izdelki za nego proti staranju dobri za mojo kožo? Odgovori na vaša vprašanja!

Sestavine so tiste, ki nam povedo, ali gre za izdelek za nego kože proti staranju, za regeneracijo ali krepitev vitalnosti in zdrav sijaj kože, o koristih in o tem, ali je izdelek dober za vašo kožo. Oglejmo si nekaj pozitivnih razlogov za izbiro ekoloških izdelkov za nego proti staranju kože*.

Čiste, ekološke sestavine

Najti morate izdelek, ki ustreza vašemu tipu kože. Koža pa vam bo vsekakor vedno hvaležna, če jo boste nahranili. Garnier BIO Smooth & Glow Facial Oil Lavandin vsebuje olivno, jojobino in sončnično olje, olje kamelije ter *arganovo olje*. Ta olja so skrbno kombinirana z *ekološkim eteričnim oljem sivke* v formuli, ki pomaga pri negi vseh tipov kože, tudi občutljivi. Zahvaljujoč *ekološki* zasnovi ni bo vaša koža neizmerno uživala v koristnosti sestavin.

Ekološko eterično olje sivke

Že stoletja je znana sivka zaradi prijetnega vonja, danes pa vemo tudi, da je ekološko eterično olje učinkovito v negi, ki deluje proti staranju kože. Uporabljena vrsta je ekološko pridelana francoska hibridna sivka. Sestava *eteričnih olj* je zapletena, vendar so ene izmed glavnih sestavin tega olja sivke linalul, linalil acetat, kafra in cineol. Njegove obnovitvene lastnosti in *lastnosti proti staranju* izvirajo iz njegove sposobnosti stimuliranja naravnih procesov obnove kože, s čimer izboljša stabilnost in prožnost ter *zmanjša gubice*. Sestavino najdete v posebnih formulah dnevnih krem Garnier Bio Lavender Anti-Age in kremah za oči Garnier Bio Anti-age.

Ekološko arganovo olje

Poleg vlažilnih in obnovitvenih lastnosti sivke, k učinkovitosti formule Garnier BIO Regenerating Lavandin Smooth& Glow Facial Oil prispeva tudi *ekološko arganovo olje*. Olje je še posebej bogato s hranljivimi lipidi in maščobnimi kislinami, kot sta linolna in oleinska kislina, ki delujejo delujejo pomirjevalno in obnavljajoče, zaradi česar je olje še posebej koristno za suho kožo.

Gre za plod ekološkega kmetovanja iz obnovljivih virov, ki ni dober le za vašo kožo temveč tudi za naravo in ljudi.