Vegan Content Block

Veganska formula

Doživite lepotno revolucijo z našimi izjemnimi veganskimi formulami. Naši skrbno izdelani izdelki so oblikovani brez sestavin živalskega izvora in ponujajo popolno izbiro za tiste, ki v svoji rutini iščejo veganske lepotne alternative.

Zelene znanosti (Green Sciences)

Zelene znanosti (Green Sciences) pokrivajo celotno znanstveno znanje, pri čemer zajemajo preobrazbo naravnih surovin v naravne sestavine, visoko učinkovitost skozi procese, kot so ekstrakcija ali fermentacija, na trajnosten način, s katerim se izkazuje spoštovanje do življenjskega okolja. Garnier uporablja najnovejša spoznanja iz naravnih znanosti, da skozi svoje trajnostne izdelke velike učinkovitosti sprošča moč narave. Trenutno uporabljamo vitamin Cg in hialuronsko kislino, ki izvirata iz zelenih znanosti. 

Models Content block
Leaf Content block

Več obnovljivih virov energije

Vse naše naprave nepretrgoma delujejo v smeri zmanjševanja ogljičnih izpustov ter povečanja energetske učinkovitosti skozi boljše projektiranje gradnje obratov in njihove izolacije, kot tudi skozi uporabo energetsko učinkovitih tehnologij za industrijske procese in končno z lokalnim pridobivanjem številnih virov obnovljive energije.