first fixed slider
Garnier 1

PRESTALI SMO PREIZKUS ČASA

Leta 1904 je Alfred Amour Garnier v Franciji ustvaril La Lotion Garnier, ki je bil prvi patentirani tonik za lase na osnovi rastlinskih sestavin. Skozi desetletja je Garnier svoj portfelj med drugim razširil tudi na izdelke za nego kože in okrepil podobo strokovnjaka za naravno lepoto zahvaljujoč edinstvenim metodam v boju proti nečistočam, aknam, UV sevanju in znakom utrujenosti.

NAŠA MOČ PRIHAJA IZ NARAVE

Garnier je znan po združitvi velikodušnosti narave – sadja, semen, popkov in cvetja – za učinkovito nego kože in las. Aktivne sestavine se pridobivajo zahvaljujoč poglobljenim raziskavam in tehnološkim možnostim, ki najbolje izkoristijo moči in možnosti narave.

Garnier 2
Garnier 3

VAŠA PRAVA LEPOTA

Resnično moderna lepota je tista, ki temelji na vaši pozitivni drži in zdravem videzu. Prizadevanja, da bi prikrili, kdo v resnici ste, ni v skladu s filozofijo blagovne znamke Garnier. Najbolj privlačna različica sebe postanete, ko skrbite zase in iz tega črpate pozitivna čustva, ki jih lahko delite z drugimi.

GARNIER GREEN BEAUTY

Kot naravna blagovna znamka številka 1 na svetu že leta poslujemo v imenu lepote – tako naše kot lepote planeta Zemlja. Zelene dolžnosti podjetja Garnier so začetek poti v trajnostno, zeleno prihodnost, upamo pa, da nas boste spremljali na tej poti. Vsestransko delujemo v okviru solidarnostnega vira surovin, izboljšanja biorazgradljivosti formul, proizvodnje embalaže iz recikliranih delov, pa tudi v okviru uporabe električne energije iz obnovljivih virov energije, ki se uporablja v naših industrijskih obratih.

Garnier 4
Garnier 5

VSI IMAJO PRAVICO DO LEPOTE

Garnier je mednarodna blagovna znamka z veliko strokovnega znanja, ki ima v svojem portfelju izdelke za nego las in kože. Zagotoviti želimo izdelke, prilagojene potrebam vsake ženske in moškega po vsem svetu, ter ponuditi inovativne rešitve za nego po ceni, privlačni za vsakega potrošnika.