Kako se boriti proti suhi koži: šest razlogov za uporabo tekstilne maske za obraz za intenzivno vlaženje kože Kako se boriti proti suhi koži: šest razlogov za uporabo tekstilne maske za obraz za intenzivno vlaženje kože

Kako Se Boriti Proti Suhi Koži? Vlažilna Maska ​​za Obraz! - Garnier Blog

Si želite intenzivne hidracije kože? Šest razlogov in nasvetov, zakaj bi morali uporabljati obrazne maske za popolno hidracijo kože.

Kako se boriti proti suhi koži: šest razlogov za uporabo tekstilne maske za obraz za intenzivno vlaženje kože

Ali imate suho kožo? Ali potrebujete intenzivno vlaženje? Tekstilna maska za obraz je morda kot nalašč za vas! Tu je šest razlogov, zakaj bi se morali razveseliti s tekstilno masko za obraz: novi koncept vrhunske *vlažilne maske za obraz*.

1. Intenzivno vlaženje kože

Tekstilne maske za obraz so sestavljene iz tankega robčka, prepojenega s koristnimi sestavinami. Posebej so zasnovane za globinsko vlaženje in boljše vpijanje. Uporabite jo lahko na koncu dolgega dne ali kot posladek ob koncu tedna, da koži zagotovite potrebno vlaženje. Ali ste vedeli, da lahko ena obrazna maska Skin Naturals Hyaluronic Ampoule s hialuronsko kislino sprosti enako količino kot ena steklenička seruma v samo 5 minutah?

2. Priročna za s sabo

Ena glavnih prednosti tovrstne *vlažilne maske za obraz* je priročna velikost! Tekstilne maske za obraz so pakirane ločeno – kot nalašč za potovanja. Trenutek intenzivnega vlaženja kože lahko doživite po dolgem, klimatiziranem letu ali dnevu, preživetem na soncu. Ker maske za obraz v robčku zavzamejo zelo malo prostora, imate lahko zdaj globoko navlaženo kožo tako doma kot na poti.

3. Hitro, preprosto in brez napora

Tekstilne maske za obraz so hitra rešitev za osvežitev in nego kože obraza. Masko preprosto nanesite na obraz in pustite delovati 15 minut ter uživajte v občutku svežine. Naj vaša koža vpije vse potrebne sestavine. Izpiranje ni potrebno! Po odstranitvi maske presežek izdelka vmasirajte v kožo.

4. Bolj gladka in sijoča koža za vse tipe kože

Ne glede na to, ali imate normalno, kombinirano, suho ali celo občutljivo kožo, ji lahko povrnete sijaj z zadrževanjem vlage. Ugodite občutljivi koži z masko za obraz v robčku Aqua Bomb Super-Hydrating Replumping z okrepljenim vlaženjem in svežino. Maska za obraz Aqua Bomb z izvlečkom granatnega jabolka je popolna za vlaženje občutljive kože. Zaradi maske za obraz v robčku koža ne bo žejna, zagotovila ji bo intenzivno vlažnost 24 ur, jo naredila gladko in sijočo.

5. Naravni, zdrav sijaj

Večina mask za obraz v robčku krepi naravno pregrado kože, jo izboljša in ohranja zdrav videz kože. To pomeni, da je vaša koža bolje zaščitena pred zunanjimi poškodbami. Povrnite si sijaj z masko za obraz Skin Naturals Vitamin C Ampoule, ki kožo zapolni in jo naredi gladko za tako nujen zdrav sijaj.

6. Bogate maske za obraz

Maske obraza v robčku postopno in neprekinjeno sproščajo serum do končnega vlaženja. Maske so izrezane in zasnovane tako, da ustrezajo vsem oblikam obraza, se tesno prilegajo in jih je preprosto nositi, zato so odličen dodatek vaši kozmetični torbici.