Odkrijte izredne vlažilne sposobnosti vseh oblik aloe vere v negi koži. Odkrijte izredne vlažilne sposobnosti vseh oblik aloe vere v negi koži.

Odkrijte Prednosti Aloe Vere Pri Negi Kože - Garnier Blog

Naš vodnik vam bo pokazal, kako izkoristiti vlažilne prednosti aloe vere in prednosti številnih vitaminov za svilnato gladko kožo in mehke, sijoče lase.

Odkrijte izredne vlažilne sposobnosti vseh oblik aloe vere v negi koži.

*Aloe vera*, za stare Egipčane »rastlina nesmrtnosti«, se že tisočletja uporablja kot eliksir zdravja in lepote. Aleksander Veliki je osvojil Sokotro samo zato, da bi prišel do nje. Na srečo vam vam to ne bo treba storiti, saj se danes pogosto uporablja v številnih končnih kozmetičnih formulah, od olj do krem in gelov. Ta naravna sestavina koži prinaša nešteto koristi!

Rastlina *aloe vera* preživi dolga poletja v puščavi brez dežja tako, da z zapiranjem por zadržuje vlago. Gel v listih, tudi v surovi obliki, je odličen za pomiritev in vlaženje kože. Ko *aloe vero* uporabimo v posebej oblikovanih izdelkih za nego kože, je pripravljena nuditi intenzivno vlaženje.

Vključite aloe vero v vsakodnevno nego kože

Ena izmed dobro znanih *koristi aloe vere* so njene vlažilne lastnosti. Je odlična sestavina za nego obraza in idealna pomoč suhi koži po celem telesu in celo laseh Micelarna voda za obraz Skin Naturals Hyaluronic Aloe odstranjuje ličila in nečistoče ter zagotavlja svežo in navlaženo kožo. Gel za umivanje Skin Naturals Hyaluronic Aloe učinkovito odstrani odvečni sebum in umazanijo za popolnoma čisto kožo. Za lepo očiščeno in svežo kožo nato uporabite tonik za obraz Skin Naturals Hyaluronic Aloe. Vlažilne kreme, obogatene z aloe vero, na primer vlažilni gel Skin Naturals Hyaluronic Aloe Jelly ali hranilna krema Skin Naturals Hyaluronic Aloe, delujejo tako, da ves dan zadržujejo vlago, zaradi česar vaša koža ostane polna, sveža, gladka in prožna.

Globoko in osvežujoče vlaženje, ki ga najdemo v formulah z aloe vero, lahko pomaga preprečiti izsuševanje kože zaradi hladnega zimskega vremena ali stalnega vstopanja in izstopanja iz klimatiziranih prostorov poleti. Tudi na tistih delih suhe kože, ki so težje obvladljivi, kot so komolci in kolena, boste čutili koristi, če se odločite za lahko, hitro vpijajočo vlažilno kremo za telo, obogateno z *aloe vero*.

Ni samo koža tista, ki lahko ima koristi od vlažilnih lastnosti aloe vere; tudi vaši lasje! Paleta izdelkov Fructis Aloe Hydra Bomb vsebuje šampon, balzam in kremo za sušenje las na zraku s super vlažilnimi formulami, ki obnavljajo lase z optimalnim vlaženjem. Rezultat so mehkejši in dlje časa sijoči lasje.

Aloe vera za nego po sončenju

Pomembno je, da kožo ves čas vlažite in negujete. To še posebej velja po sončenju, ko koža izgubi dodatno vlago. *Aloe vera* je bogata z vitamini in deluje pomirjujoče, zato je priljubljena sestavina za nego kože po sončenju. Posebej oblikovane formule, ki vsebujejo *aloe vero*, kot sta Ambre Solaire After Sun Aloe Vera in After Sun Tissue Mask, kožo hladijo, pomirijo, okrepijo in obnovijo, jo nahranijo z vlago ter jo naredijo gladko in prožno.

*Aloe vera* je resnično izjemna sestavina s številnimi koristnimi lastnostmi za vas in vašo kožo. Torej, izbira, ki jo je treba dodati na seznam za nego kože, je očitna!