Maske za obraz: kateri tip najbolj ustreza vašemu tipu kože? Maske za obraz: kateri tip najbolj ustreza vašemu tipu kože?

Garnier Blog - Obrazna Maska ​​za Vašo Kožo

Maske za obraz: kateri tip najbolj ustreza vašemu tipu kože? Ugotovite z našim vodnikom.

Maske za obraz: kateri tip najbolj ustreza vašemu tipu kože?

Za skoraj vse vrste tena obstaja ustrezna maska za obraz. Ne veste, katero bi poskusili? Nadaljujte z branjem in ugotovite, katera *maska za obraz* ustreza vašemu tipu kože.

Tekstilne maske / papirnate maske: za vlaženje suhe kože

Je vaša koža dehidrirana in potrebuje takojšnjo *povečano vlaženje*? Če ste odgovorili pritrdilno, je lahko * tekstilna maska ali papirnata maska* odlična izbira. Na primer maska Garnier Hydrabomb Pomegranate Hydrating Tissue Mask deluje kot vlažilna folija, ki v 15-minutni uporabi sprosti serum, poln hranilnih in koristnih sestavin. Po navdihu korejske rutine, vaši koži nudi trajno vlaženje, zadovoljuje potrebo kože po vlaženju, jo poživlja in ji daje mladosten videz.

Matirajoče in piling maske: za mastno ali mešano kožo z nepravilnostmi

Ste utrujeni od nenehnega sijaja kože in mozoljev? *Matirajoča maska* kot je Garnier Pure Active 3-in-1 Charcoal Blackhead Mask Wash Scrub zmanjša sijaj in v svoji formuli uporablja moč aktivnega oglja. Pomaga odstraniti nečistoče, poenotiti *neenakomeren ten* in zmanjšati videz por z učinkovitim čiščenjem. *Peel Off * (tj. tekoča maska, ki se odstrani kot trak) je še ena zelo učinkovita rešitev za odstranjevanje nečistoč s kože.

Antioksidantne maske: za sijaj normalne kože

Tudi če nimate posebnih težav s kožo, lahko zagotovo izboljšate ten z uporabo maske. Antioksidanti učinkovito poživljajo in nudijo koži mladosten videz ter jo ščitijo pred vplivi iz okolja. Pomagajo vam lahko *osvežiti ten* in vidno zmanjšati drobne gube, vaša koža pa bo videti mlajša. Odličen primer je paleta mask *Fresh-Mix Tissue Masks*, ki vsebujejo vitamin C ali hialuronsko kislino. En del vsebuje vlažilno formulo, drugi pa ultra vpojno mrežo suhih alg. Po mešanju maska ustvari gel, ki popolnoma ustreza obrazu za bolj čvrsto in svežo kožo.

Papirnata maska za pomiritev občutljive kože

Fantastična stvar pri izdelkih, kot je *Super-Hydrating Soothing Tissue Mask* je ta, da pomirja občutljivo kožo in hkrati zmanjša občutek zategovanja. Formula vsebuje hialuronsko kislino – ki jo telo naravno proizvaja – in ki lahko, če se zbere na površini kože kot del posebej zmešane formule, zmanjša videz gub in poskrbi, da je koža videti umirjena, gladka in elastična.

Ne glede na svojo težavo lahko najdete *masko za obraz*, ki je zasnovana za izboljšanje vašega tena. Preprosto določite, kakšen tip kože imate, izberite eno od *priporočenih mask za obraz* in začnite uživati v njenih koristih.