Kateri so trije preprosti koraki pri obravnavi ogrcev in mozoljev in kako vam pri tem lahko pomaga aktivno oglje? Kateri so trije preprosti koraki pri obravnavi ogrcev in mozoljev in kako vam pri tem lahko pomaga aktivno oglje?

Garnier Blog - Prednosti Maske za Obraz z Aktivnim Ogljem

Ugotovite, kako lahko uporaba maske za obraz z aktivnim ogljem pomaga odstraniti odvečni sebum in nečistoče ter poskrbi za izjemno čisto in osveženo kožo.

Kateri so trije preprosti koraki pri obravnavi ogrcev in mozoljev in kako vam pri tem lahko pomaga aktivno oglje?

Mastna koža je lahko na več načinov blagoslov za lepoto! Naravno mastenje ohranja kožo prožno in preprečuje dehidracijo, kar pomeni, da se gube pojavijo kasneje kot pri tistih s suho kožo. Mastna koža je bolj nagnjena k ogrcem, mozoljem in celo aknam, toda zakaj in kakšen je najboljši način za *obravnavo ogrcev*?

Kaj povzroča ogrce in mozolje?

Vaše telo ustvarja naravno maščobo, imenovano sebum, ki pomaga ustvariti koristno zaščitno pregrado za kožo. Težava je v tem, da ljudje z mastnim tipom kože pogosto proizvajajo preveč maščob, ki nato v kombinaciji z umazanijo iz okolja, ličili in odmrlimi kožnimi celicami mašijo pore. Ker bi morale biti pretočna cesta, a ne slepa ulica, so prav te blokade odgovorne za nastanek ogrcev in mozoljev. Na srečo je *nega mastne kože* in zaščita pred ogrci in mozolji preprostejša, kot si mislite. Naj vas ne mika, da bi jih stiskali, ker bo to povzročilo le vneto in razdraženo kožo. Namesto tega lahko preprosta vsakodnevna nega kože s pomočjo pravih sestavin ponudi popolno rešitev za ogrce in mozolje.

Trije koraki pri negi ogrcev in mozoljev?

Prvi korak: Izberite ustrezno sredstvo za čiščenje

Začnite tako, da se znebite mil, ki izsušijo kožo, in kožo namesto tega zjutraj in zvečer temeljito očistite. Odkrili boste, da so možnosti brez mila dostopne v tradicionalnih formulah za čiščenje in umivanje, odvisno od vaših želja. Poiščite rešitev, npr. pomirjajoči čistilni gel, ki vsebuje salicilno kislino, za katero je znano, da pomaga raztapljati odvečni sebum in nečistoče – nekaj takega, kot je čistilni gel Pure Active, posebej zasnovan za vsakodnevno čiščenje, ki pomaga odpirati pore, vidno *zmanjšuje ogrce* in odstranjuje odvečno maščobo.

Drugi korak: Odstranite mrtve kožne celice

Piling je dober način, da se znebite naravnega kopičenja odmrlih kožnih celic in drugih onesnaževalcev, ki jim je vaša koža pogosto izpostavljena. Na ta način bodo pore čiste in pod površino se bodo razkrile nove sveže kožne celice ter koži zagotovile zdrav sijaj! Pure Active 3in1 z ogljem je inovativna formula, ki uporablja naravno moč oglja kot skrivno orožje v boju proti tudi najbolj odpornim ogrcem in mozoljem! Še bolje, zasnovan je tako, da ga lahko uporabljate kot izdelek za čiščenje, piling in masko.

Tretji korak: Uporabljajte maske in vlažilne kreme

Redna uporaba ustrezne maske za obraz lahko pomaga odstraniti preostanek nečistoč v porah. Nekatere maske vsebujejo sestavine, ki se naravno borijo proti nečistočam, kot sta oglje in glina. Imajo odlične čistilne lastnosti in so učinkovite pri odstranjevanju odvečne maščobe, toksinov in umazanije s kože. Na voljo so v različnih oblikah, npr. trakovi za luščenje, ki so enostavni za uporabo ali maske za obraz z glino. Zamislite si, da so te sestavine mini sesalniki za čiščenje kože. Pure Active Peel Off je tekoča maska, ki se zgosti in nato olupi kot trak ter na ta način odstrani nečistoče. Kot zadnji korak v svoji vsakodnevni negi se nikoli ne bojte vlaženja – tudi mastna koža potrebuje vlaženje, da pravilno deluje. Preprosto izberite lahkotno formulo, ki bo vašo kožo navlažila brez občutka teže.

Reševanje težav z mastno kožo, ogrci in mozolji, značilnih za ta tip kože, ni nujno zapleteno – če boste sledili našim korakom, bo preprosto kot 1-2-3.