first fixed slider
GAR SkinCoach 900x675 02

En selfie vas loči od sijoče kože

Naredite selfie, da poskenirate svoj obraz in dobili boste personalizirano rutino, za potrebe svojega tipa kože, ki temelji na spodnjih 5 znakih videza zdrave kože.
 
20 let raziskav in baza 15.000 obrazov sta temelj za našo rešitev, ki temelji na umetni inteligenci in razkrije vaš sijaj z enim samim selfie. Vrhunska tehnologija, preprosta za uporabo za personalizirane rezultate po meri vaše kože.

 

ZAČNITE

5 znakov videza zdrave kože

Zdrav videz opredeli 5  znakov, ki se dopolnjujejo. Naša devetkrat patentirana tehnologija vam bo dala podrobno oceno vsakega od teh znakov na podlagi vašega selfieja. Tako boste spoznali prednosti svoje kože in način, kako boste dosegli, da bo videti zdrava in sijoča.
first fixed slider
GAR SkinCoach 900x675 01

Preprosta nega kože

Garnier Skin Coach AI je tu, da vam predstavi vse izdelke, ki jih potrebujete, da boste uspešni pri negi svoje kože. Zagotovila vam bo personalizirana priporočila za izdelke, ključne sestavine in nasvete za zdrav sijaj vaše kože.

Personalizirana rutina

Garnier Skin Coach AI bo za vas ustvarila prilagojeno rutino, da bo vaša koža sijoča, ne glede na ten, tip ali spol. Koža različnih ljudi ima različne potrebe in Skin Coach AI ima personalizirano rešitev za vsakega od nas.