Kako odstraniti barvo z obraza? Enostavno – upoštevajte navodila v petih korakih Kako odstraniti barvo z obraza? Enostavno – upoštevajte navodila v petih korakih

Garnier Blog - Kako Odstraniti Barvo z Obraza?

Kako odstraniti barvo z obraza? Enostavno – upoštevajte navodila v petih korakih. Ugotovite z našim vodnikom.

Kako odstraniti barvo z obraza? Enostavno – upoštevajte navodila v petih korakih

Kako hitro *odstraniti barvo z obraza*? Vam uživanje v barvanju pokvarijo madeži barve? Barvanje las je vedno zabavno, a ga lahko majhne nesreče hitro pokvarijo. Če se vam to zgodi, preprosto upoštevajte naših pet enostavnih korakov za odpravljanje njihovih posledic.

Prvi korak: Priprava na zmanjšanje verjetnosti nesreč

Pripravite se tako, da vse pripomočke, potrebne za *odstranjevanje barve z obraza*, že vnaprej pripravite: krpico za obraz, blazinice, milo, piling za obraz, sredstvo za čiščenje na osnovi olja in vlažilno masko.

Drugi korak: Hitro se odzovite

Takoj uporabite vlažno krpico za čiščenje barve, ki bo na obrazu končala med barvanjem. Barve s tem ne boste povsem odstranili, boste pa zmanjšali madež. Nato po izpiranju, nanosu balzama in sušenju las hitro opravite vse korake, če opazite spregledane madeže.

Tretji korak: Milo in voda, najenostavnejša in najboljša rešitev

Uporabite običajno sredstvo za umivanje obraza in ga nato izperite. To bi morala biti vaša prva obrambna linija za *odstranitev barve z obraza*. Za odstranjevanje barve z oblačil postopajte enako. Oblačilo takoj potopite v vodo, pred tem pa še nanesite sredstvo za odstranjevanje madežev, in ga operite kot običajno.

Četrti korak: Piling

Piling se uporablja za odstranjevanje odmrlih kožnih celic s površine kože. Če ga uporabite takoj po umivanju z milom in izpiranju, bo odstranil suhe celice, ki so vpile barvo, in vaša koža bo čista.

Peti korak: Na koncu uporabite sredstvo za čiščenje na osnovi olja in vlažilno masko čez noč

Kaj lahko naredite, če madeža barve za lase še vedno niste odstranili s kože? Sredstvo za čiščenje na osnovi olja dobro vtrite in nanesite bogato vlažilno masko čez noč. Zbudili se boste s svojim čudovitim novim odtenkom las in čisto kožo brez madežev.

Zakaj morate barvo z obraza obvezno odstraniti?

Manjše nesreče se lahko zgodijo vsem. Ne glede na to, ali želite ustvariti izrazito blond barvo z barvami Olia, preizkusiti drzen odtenek iz palete Color Naturals ali ustvariti sijoč nov videz z barvo Color Naturals, bodo ti nasveti rešili vse vaše težave. Če je za vas to vse novo, preverite video »HowTo« na Garnierjevem kanalu YouTube, kjer boste ugotovili, kako enostaven je postopek.