Blond odtenki: kateri je pravi za vas? Nasveti za izbiro popolne barve Blond odtenki: kateri je pravi za vas? Nasveti za izbiro popolne barve

Nijanse Plave Kose - Savjeti za Odabir Savršene Boje Kose - Garnier Blog

Si boste lase pobarvali na blond? Preden se lotite tega podviga, preberite naš članek z nekaj nasveti za izbiro ustreznega odtenka blond barve.

Blond odtenki: kateri je pravi za vas? Nasveti za izbiro popolne barve

Blond lasje obstajajo v več različicah – od platinastega do »bronde« odtenka. Predstavljamo vam vodič za izbiro vašega popolnega *blond odtenka*.

Kako ugotoviti, katera barva vam bo pristajala?

Vsak med nami ima edinstveno naravno barvo. Skrivnost, kako najti čudovito barvo, se skriva v tem, da najprej ugotovite, ali je vaš ton topel, nevtralen ali hladen.

Topli toni

Če je odtenek vaše kože zlate barve ali barve breskve, vaše oči rjave, vene na notranjosti zapestja pa zelene, je vaš ton naravno topel.

Svetla
Za *super svetlo blond barvo* izberite platinasto: ta bleda, srebrnozlata barva je videti naravno na svetlejših toplih tonih kože in ustvari na temnejši polti neverjeten kontrast. Za ustvarjanje tega odtenka doma preizkusite barvo Garnier Olia. Lahko se odločite tudi za *kremasto blond*, hladno, bolj belo blond barvo.

Srednja
*Medeno blond* se poda polti barve breskve in očem, prepredenim z zlatim odtenkom; na temnejših laseh jo lahko ustvarite s pomočjo odtenkov v barvi medu. *Peščeno blond barva* ima maslene, bež tone in je lahko odlična izbira za globoko temno polt. Za bolj dramatičen videz preizkusite *bakreno blond*, zapomnljivo kombinacijo temnega zlata in jantarja.

Temna
*Bež blond* kombinira temnejšo osnovo s svetlimi prameni, medtem ko *karamelno blond* poudari globoko zlate tone. *Kostanjevo blond* se prav tako poda temnejši polti. *Brond* – kombinacija rjave in blond; odlično je videti na svetlejši koži. Za nežno posvetlitev las preizkusite barve Garnier Color Naturals, ki vsebujejo formulo za posvetlitev, obogateno z olivnim oljem, za bolj sijoče lase naravnega videza.

Hladni toni

Če imate radi hladne tone, ima vaša koža modre, vijoličaste ali rožnate odtenke. Tudi v tem primeru preverite zapestje; modre ali vijoličaste vene pomenijo hladno kožo. Hladne barve oči vključujejo sivo, zeleno, modro in svetlo rjavo.

Svetla
*Biserno blond* je najbolj bleda barva, kar obstaja. *Srebrno blond* da svetlo blond barvi kovinski odtenek, medtem ko ima *svetla pepelnato blond* nežen odtenek barve dima. Vse tri se podajo bledi koži hladnega tona.

Srednja
Preizkusite *zlato blond*, odtenek, okopan s soncem, ki poenoti svetlejšo, hladnejšo polt, ali *rdečkasto blond*, ki izžareva naravne odtenke na hladnejši koži. Najsvetlejša možnost, *jagodno blond*, nežno združuje rožnato in zlato. *Kostanjevo blond* poveča rdeči faktor, medtem ko *beneško blond* združuje živopisne rdeče z zlatoblond toni.

Temna
Preizkusite *pepelnato blond* ali temno *srebrno s sledmi barve dima*, ki je odlična izbira za hladno, a temnejšo polt in oči.

Nevtralni toni

Če so pri vas prisotni topli in hladni toni, spadate med nevtralne tipe. Zaradi vaših raznovrstnih barv vam pristaja večina idej za barvanje las.

Ne glede na vašo barvo, zagotovo obstaja *blond odtenek*, ki se vam bo podal!