Kaj je barva na osnovi olja in katere so prednosti pri barvanju blond las? Kaj je barva na osnovi olja in katere so prednosti pri barvanju blond las?

Barva za Blond Lase na Oljni Osnovi - Navodila in Nasveti - Garnier Blog

Kaj je oljna barva za lase in zakaj bi jo morali uporabljati, če imate temne lase in se želite pobarvati na blond? To so 4 prednosti barve na rastlinski osnovi!

Kaj je barva na osnovi olja in katere so prednosti pri barvanju blond las?

Zagotovo ste že opazili, da so blond lasje zelo priljubljeni in da ni videti, da bodo kaj kmalu šli iz mode. Večina ljudi se zato pogosto vpraša, ali je mogoče *lase pobarvati na blond*, tudi če so naravni lasje temni. Enostaven odgovor bi bil »ja«, mi pa vam bomo zaupali, zakaj je lahko barva za lase na osnovi olja vaš najboljši zaveznik pri *prehodu iz rjavolaske v svetlolasko*.

Kaj je barva za lase na osnovi olja?

Odlična novica je, da je prišlo na področju formul, zasnovanih za *barvanje temnih las na blond*, do velikega napredka in ta napredek je zdaj na voljo v obliki trajne barve za lase na osnovi olja. Prvi korak naprej v razvoju manj škodljivih *barv za lase* se je zgodil zaradi uporabe zaščite v obliki naravno hranljivega rastlinskega olja. Že od nekdaj je znano, da so rastlinska olja odlična za obnovo las in vlaženje kože. Zdaj pa so Garnierjevi strokovnjaki odkrili, da lahko naredijo še veliko več. Barva za lase Oila je zasnovana na 60-odstotni koncentraciji rastlinskih olj, njen sistem sproščanja olja pa dejansko pomaga okrepiti postopek barvanja. Do vaših las je izredno prijazna, ker nov način barvanja ne zahteva uporabe amonijaka, deluje pa tako, da odpre kutikule las in barvi omogoči prodiranje. Poseben sistem sproščanja olja, ki ga uporablja barva za lase na osnovi olja, pomeni, da lahko še naprej pričakujete enako intenzivno barvo in hkrati veliko nege za svoje lase.

Štiri prednosti uporabe barve za lase na osnovi olja za barvanje blond las

Ne izsuši las in ne zmanjša čudovitega sijaja. Olia je dejansko bogata formula, ki neguje, vidno izboljša kakovost las in aktivno poveča mehkobo in vitalnost.

Lepota barve za lase Oila na osnovi olja se skriva v tem, da gre za formulo brez amonijaka, ki je čudovitega vonja. To pomeni, da lahko prodorna moč olja dejansko poveča moč in prožnost vaših las. Na srečo to velja tudi takrat, ko *lase pobarvate na blond* in imate naravno temne lase.

*Barvanje las na blond* s formulo na osnovi olja, kot so formule Olia, je prijetna izkušnja za vaše čute! Neprijeten vonj amonijaka je sedaj namreč zamenjal nežen cvetlični vonj. Žametno kremasta tekstura brez kapljanja odpravlja nered pri postopku, steklenička Oila v obliki kapljice pa se za natančen nanos čudovito prilega dlani.

Kar največji učinek barv Olia zagotavlja močno prekrivanje, kar je odlično, ko s sivih in temnih barv las prehajate na blond in želite 100-odstotno prekriti sive lase.

Tudi pri temnih laseh torej samo izberite odtenek, vzemite svoj paket Olia in se veselite čudovite nove blond barve.