Kako do čudovitih blond las v štirih enostavnih korakih: enostaven vodič Kako do čudovitih blond las v štirih enostavnih korakih: enostaven vodič

Čudoviti Blond Lasje v 4 Preprostih Korakih z Našim Vodnikom - Garnier Blog

V sanjah ne bi mogli preskočiti rituala nege kože, zakaj bi torej bilo drugače z vašimi lasmi? Sledite našemu praktičnemu vodniku do popolnih blond las.

Kako do čudovitih blond las v štirih enostavnih korakih: enostaven vodič

Na to, da bi preskočili ritual nege kože, ne bi niti pomislili, če pa imate *blond lase*, bi moralo enako veljati tudi zanje. Ko *ritual nege blond las* enkrat vzpostavite, postane navada, s pomočjo katere boste uživali v koristih sijočih in prelepih las, ki so vedno videti zdravo in čudovito. Sledijo štirje koraki za pomoč pri negi las.

Uporabljajte izdelke za enotno barvo
Lase ohranjajte nahranjene in navlažene
Nevtralizirajte tone po barvanju
Oblikujte lase, ne da bi jih pri tem poškodovali

Imejte popolne blond lase s štirimi koraki

Prvi korak: Poenotite barvo

Lasje lahko v primeru nepravilne nege izgubijo sijaj, na vse barvane lase, vključno z *blond lasmi*, pa hitro vplivajo sonce, plavanje in temperaturne razlike čez dan. Začnite z bogato kremasto formulo za barvane lase, kot je Garnier Olia ki jo uporabite kot prvi korak za neverjetni sijaj.

Drugi korak: Lasem, podobno kot koži, zagotovite vlaženje

Tako kot vaša koža tudi vaši razkošni blond lasje potrebujejo vsakodnevno vlaženje. Ne glede na to, ali ste povsem naravna blondinka, imate pramene, balayage ali pa ste pobarvani na blond, uporabite barvo za lase z nežnim in krepitvenim učinkom, kot so barve Garnier Olia na osnovi olja, če želite doseči nekaj odtenkov svetlejšo barvo. Vedno uporabljajte izdelke iz kompleta za barvanje za nego in zapiranje kutikule las.

Tretji korak: Nevtralizirajte svoj odtenek

Sprememba barve na blond je lahko vznemirljiva novost, celo preobrazba, zato želimo, da je rezultat kar najbolj živ, zdrav in naraven. Ko izberete popolno blond barvo, ki se ujema z vašim tonom kože, si vzemite minuto in izberite pravi balzam za nevtraliziranje znamke Garnier, ki bo vaš odtenek ohranil točno takšen, kot želite.

Četrti korak: Oblikujte lase brez toplote

Lase morate zaščititi pred toploto: lasje so šibki in se lahko hitro poškodujejo, če prekomerno uporabljate sušilnik ali likalnik, poškodbe pa so še posebej vidne na blond laseh. Za vsak primer je dobro, da las ne segrevate prepogosto ali pa vsaj uporabite pršilo za zaščito pred toploto, preden začnete. Tako bodo vaše konice ostale zdrave, lasje pa sijoči – celo vaši barvani lasje bodo oviti v sijaj dlje časa.

Zakaj bi morali uporabljati izdelke z naravnimi sestavinami?

Ali pri izbiri balzama in ostalih izdelkov za nego las iščete izdelke, ki vsebujejo naravne sestavine? Vse več ljudi se zaveda moči naravnih olj in beljakovin, ki jih vsebuje zelenjava, kot je avokado, rože, kot sta sončnica in divja vrtnica, ali celo olja pšeničnih kalčkov, kot odličnih pripomočkov, s katerimi lahko nahranijo svoje barvane lase. Ko so vse te sestavine vešče pomešane v določeno formulo za blond lase, zagotavljajo dodatno hranljivost in nego ter pomagajo ohraniti zdrav videz las ter bogate tone pri blond laseh.

Oboroženi s tem načrtom v štirih korakih boste v trenutku na poti k doseganju in ohranjanju popolnih blond las.