first fixed slider
GAR VTO 600x450

Preizkusite vse barve za lase Garnier s tehnologijo Virtual Try-On

Preizkušanje novih barv še nikoli ni bilo lažje. Zabavajte se z virtualnim spreminjanjem barve las.

Izberite svoj popoln odtenek s pomočjo tehnologije Virtual Try-On

    

Izberi način in poišči popolno barvo zase

Najboljši način za testiranje barv za lase Garnier je, da jih preizkusite, preden jih kupite! Preizkušanje katerega koli odtenka je zdaj tako preprosto kot uporaba filtra, zahvaljujoč naši tehnologiji Virtual Try-On. Izberite, ali želite barvo preizkusiti v živo s kamero/spletno kamero telefona ali pa jo preizkusiti na eni od svojih selfie fotografij. Oboje deluje odlično!

Pobrskajte in poiščite popolni odtenek zase

Odkrijte čarobnost Garnier barv za lase, s testiranjem, še preden jo kupite! Naša tehnologija Virtual Try-On vam omogoča, da preizkusite katero koli barvo s pomočjo filtra. Preden začnete s testiranjem, izberite med opcijama, testiranjem v živo prek fotoaparata ali nalaganjem svoje fotografije. Obe možnosti delujeta odlično!

Kupite ali delite s prijatelji

Čas je za odločitev! Shranite fotografijo, da jo pošljete svojim prijateljem ali delite svoj novi virtualni videz neposredno na družbenih medijih. Tako lahko vidite tudi reakcijo drugih na izbrano barvo. Ne pozabite dodati #MyGarnierColor! Če ste našli popoln odtenek, ga lahko zdaj kupite pri naših maloprodajnih partnerjih na spletu ali v trgovini.