Garnier Ambre Solaire After Sun mleko za po sončenju Garnier Ambre Solaire After Sun mleko za po sončenju Garnier Ambre Solaire After Sun mleko za po sončenju

Ambre Solaire Garnier Ambre Solaire After Sun mleko za po sončenju

Barvno razpršilo za otroke a za zaščito pred soncem.
Hitro vpijanje. Fotostabilna zaščita UVA/UVB.

Pakiranje
200 ml

PODATKI O IZDELKU

Barvno razpršilo za otroke a za zaščito pred soncem.
Hitro vpijanje. Fotostabilna zaščita UVA/UVB. Vodoodporno 80 min. Preizkušeno pod nadzorom pediatrov. Ne pršite neposredno na obraz. Priporočila za uporabo: Pred uporabo pretresite. Pred izpostavljanjem soncu razpršilo za zaščito s krožnimi gibi obilno nanesite in prekrijte vse izpostavljene dele. Nezadostna količina izdelka zmanjša raven zaščite. Izdelek nanesite obilno in pogosto, da ohranite raven zaščite, še posebej po plavanju, potenju ali brisanju z brisačo. Ostanite v senci, še posebej med 11. in 15. uro. Pretirano izpostavljanje soncu je nevarno! Izdelek za zaščito pred soncem ne ponuja 100-odstotne zaščite pred soncem. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposrednemu soncu. Svojega otroka zaščitite s kapo, sončnimi očali„in majico. Izogibajte se nanosu izdelka na območje okrog oči. Če pride v stik z očmi, takoj izperite z vodo. Izogibajte se stiku s tkaninami.

SESTAVINE

AQUA / WATER, DIMETHICONE, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERIN, STEARYL ALCOHOL, ALCOHOL DENAT., HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, GLYCERYL STEARATE, CETEARETH-15, DIHYDROXYACETONE, PEG-100 STEARATE, TOCOPHEROL, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE 80, DIMETHICONOL, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, ISOHEXADECANE, CAPRYLYL GLYCOL, FARNESOL, SORBITAN OLEATE, GERANIOL, BISABOLOL, CITRONELLOL, CITRAL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL, COUMARIN, PARFUM / FRAGRANCE.