first fixed slider
465 328 arganowy

Arganovo ulje

Arganovo olje pridobivamo iz plodov arganije, ki raste izključno v Maroku. Proizvodnja arganovega olja je izredno dolgotrajna. Maščobne kisline in vitamin E v arganovem olju na naraven način nahranijo in zaščitijo lase. Z razlogom so ga poimenovali »zlato Maroka«!

Olje makadamije

Naše olje iz oreščkov makadamije je proizvedeno po postopku, ki temelji na načelih zelene kemije (preberite več o tem v zavihku »Naše zaveze«). Ročno pobrane oreščke makadamije stisnemo in tako pridobimo olje s koristnimi učinki. Lahko, toda izredno hranljivo in hitro vpojno, olje gladi lase vse do konic, ne da bi jih pri tem obtežilo.

465 328 macadamia
465 328 kameliowy

Olje kamelije

Olje kamelije izvira iz cvetlice kamelije, ki v Aziji naznanja pomlad. Olje ima čuten vonj in veliko kakovostnih snovi. Bogato je z maščobnimi kislinami omega 6 in omega 9. Ta hranljiva kombinacija predstavlja čudovit eliksir, ki poživlja lase in jim nadene prekrasen lesk. Zaradi teh lastnosti bodo vaši lasje postali svileno gladki in polni sijaja.

Ricinusovo olje

Ricinusovo olje pridobivamo iz semen divje rastline kloščevec, ki raste v tropskih predelih. Številne zdravilne in negovalne lastnosti ricinusovega olja so bile cenjene že med starodavnimi Grki in Rimljani. Njegova gosta tekstura je bogata z maščobnimi kislinami omega 6 ter vitaminoma A in E. Ricinusovo olje preprečuje cepljenje las in lasnim konicam povrne zdrav videz. Lasje so močnejši, prožnejši in bleščeči.

465 328 rycyna
465 328 migdalowy

Mandljevo olje

Olje pridobivamo iz mandljev, ki rastejo v sončnem sredozemskem podnebju. Vsak orešček vsebuje veliko antioksidantov, maščobnih kislin omega 3, proteinov, vitamina E, magnezija in kalcija. Mandljevo olje je znano po svojih hranilnih lastnostih, zaradi katerih so lasje mehki in bleščeči.

NAŠE SESTAVINE

Odpiramo vam pogled v naš botanični vrt, poln hranilnih olj in rastlinskih izvlečkov. Izberite sestavino, naši strokovnjaki pa vam bodo povedali njegovo zgodovino in vam pomagali izbrati negovalni ritual, s katerim bodo vaši lasje in koža izžarevali naravno lepoto.