Garnier Ambre Solaire Oil Bronze Coco oljeGarnier Ambre Solaire Oil Bronze Coco oljeGarnier Ambre Solaire Oil Bronze Coco olje

Ambre Solaire Garnier Ambre Solaire Oil Bronze Coco olje

Coco Olje za porjavitev z vonjem kokosa, ki je priljubljena izbira ljubiteljev sončenja, ima formulo za globinsko hranjenje in je enostavno za uporabo.

Pakiranje
200ml

PODATKI O IZDELKU

Olje za porjavitev z vonjem kokosa, ki je priljubljena izbira ljubiteljev sončenja, ima formulo za globinsko hranjenje in je enostavno za uporabo. Koži daje lesk in neverjetno mehkobo. Kljub temu Garnier priporoča uporabo izdelkov iz linije z visokim zaščitnim faktorjem pred soncem proti UVA in UVB žarkom. Olje ne nudi zaščite pred UV žarki.

Izogibajte se predelu okrog oči. V primeru stika z očmi takoj sperite z veliko količino vode. Izogibajte se stiku z oblačili. Pri izpostavljanju soncu uporabljajte zaščitni izdelek z visokim faktorjem SPF, ki je primeren za vas tip kože (SPF — faktor zaščite pred soncem).

SESTAVINE

BRASSICA CAMPESTRIS OLEIFERA OIL / RAPESEED SEED OIL, OCTOCRYLENE, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, THEOBROMA CACAO BUTTER / COCOA SEED BUTTER, CI 60725 / VIOLET 2, TOCOPHEROL, HYDROXYCITRONELLAL, HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS / HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT, EUGENOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GERANIOL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT / ROSEMARY LEAF EXTRACT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT, CITRONELLOL, CITRAL, ASTAXANTHIN, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, PARFUM / FRAGRANCE.