Garnier Skin Naturals Pure Active Peel off maska Garnier Skin Naturals Pure Active Peel off maska Garnier Skin Naturals Pure Active Peel off maska

Garnier Skin Naturals Garnier Skin Naturals Pure Active Peel off maska

ČRNA PEEL OFF MASKA Z OGLJEM PROTI OGRCEM IN MASTNEMU T-PREDELU.

Pakiranje
50 ml

PODATKI O IZDELKU

Obogatena s salicilno kislino, ki je znana po svojih čistilnih lastnostih. Po samo eni uporabi: pore so vidno čistejše, odvečni sebum je odstranjen, koža pa je videti čista. Po štirih tednih uporabe: ogrcev je manj, pore pa so vidno zmanjšane in manj vidne. Dvakrat na teden nanesite enako plast na očiščen T-predel, pri tem pa se izogibajte predelu okoli oči in ustnic. Pustite učinkovati 20-30 minut, dokler se maska ne posuši, nato pa jo previdno odluščite. V primeru neprijetnega občutka naredite večji časovni razmak med dvema uporabama. V primeru stika z očmi takoj izperite. Ne nanašajte na razdraženo kožo.

SESTAVINE

967372 40 - AQUA / WATER, ALCOHOL DENAT., VP/VA COPOLYMER, POLYVINYL ALCOHOL, GLYCERIN, PEG-8, CI 77499 / IRON OXIDES, CELLULOSE GUM, CHARCOAL POWDER, CITRIC ACID, POLYGLYCERIN-10, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, SALICYLIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L B221217/1).

PURE ACTIVE RUTINA