Garnier Skin Naturals Botanical Cream nega z grozdno vodo Garnier Skin Naturals Botanical Cream nega z grozdno vodo Garnier Skin Naturals Botanical Cream nega z grozdno vodo

Garnier Skin Naturals Garnier Skin Naturals Botanical Cream nega z grozdno vodo

Za normalno do mešano kožo. 96 %* sestavin naravnega izvora.
*Preostali 4% zagotavljajo prijetno teksturo in obstojnost formule.

Pakiranje
50 ml

PODATKI O IZDELKU

Nega z grozdno vodo, vlaži kožo in ji vraca prožnost in sijaj. Vsebuje naravni antioksidant in šciti kožo pred zunanjimi vplivi. Koža deluje pomirjeno in navlaženo 48 ur**. Dan za dnem je polt sveža in blešceca. Koža je spet v ravnovesju in je prijetnejša na dotik. Nanesite na obraz zjutraj in zvecer. Kožo predhodno ocistite z izdelkom za cišcenje obraza za normalno do mešano kožo. Formulo so preizkusili dermatologi in je primerna za obcutljivo kožo. Garnier je zavezan k zmanjševanju vpliva na okolje, zato je našo kartonsko škatlo možno 100-odstotno reciklirati. Reciklirajte pravilno.
**Inštrumentalni test, 24 žensk.

SESTAVINE

967250 8 - AQUA / WATER, GLYCERIN, ALCOHOLDENAT., DICAPRYLYL ETHER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH,POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, STEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE SE, ALOEBARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, VITIS VINIFERA FRUIT WATER / GRAPE FRUIT WATER, CARBOMER,GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM PHYTATE, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHANGUM, TOCOPHEROL, SALICYLIC ACID, PARFUM / FRAGRANCE (FIL B195589/1).