Garnier Bio Hemp nočno olje Garnier Bio Hemp nočno olje Garnier Bio Hemp nočno olje

Garnier BIO Garnier Bio Hemp nočno olje

NOČNO OLJE Z VEČSTRANSKIM DELOVANJEM Za utrujeno kožo, izpostavljeno fizičnemu stresu, ki ga lahko povzročijo pomanjkanje spanca, vremenski pogoji in drugi dejavniki. Primerno tudi za občutljivo kožo.

Pakiranje
30 ml

PODATKI O IZDELKU

NOČNO OLJE Z VEČSTRANSKIM DELOVANJEM Za utrujeno kožo, izpostavljeno fizičnemu stresu, ki ga lahko povzročijo pomanjkanje spanca, vremenski pogoji in drugi dejavniki. Primerno tudi za občutljivo kožo. Olje, obogateno z ekološkim oljem konopljinih semen in vitaminom E, ublaži znake stresa na koži, tako da kožo pomiri in nahrani ter zapolni drobne gubice. Dišava 100% naravnega izvora. UPORABA: Zvečer s tapkanjem s prsti nanesite na očiščeno kožo na obrazu, tako kot na sliki. Izogibajte se predelu okrog oči.

SESTAVINE

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL /OLIVE FRUIT OIL*, CANNABIS SATIVA SEED OIL*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, ISOCETYL STEARATE, OCTYLDODECANOL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL*, CITRIC ACID, HEXYLDECANOL, HEXYLDECYL LAURATE, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL, PARFUM / FRAGRANCE.