Garnier Bio Lemongrass razstrupitveni gel za čiščenje obraza, Garnier Bio Lemongrass razstrupitveni gel za čiščenje obraza, Garnier Bio Lemongrass razstrupitveni gel za čiščenje obraza,

Garnier BIO Garnier Bio Lemongrass razstrupitveni gel za čiščenje obraza,

RAZSTRUPITVENI GEL ZA ČIŠČENJE OBRAZA. Z eteričnim oljem limonske trave in ekološko vodo plavice. Za normalno in mešano kožo.

Pakiranje
150 ml

PODATKI O IZDELKU

RAZSTRUPITVENI GEL ZA ČIŠČENJE OBRAZA. Z eteričnim oljem limonske trave in ekološko vodo plavice. Za normalno in mešano kožo. Izdelek je potrjeno ekološki. Limonska trava je vzgojena na Šrilanki. Vonj je 100% naravnega izvora. Nanesite na obraz in vtrite s krožnimi gibi. Izperite. Izogibajte se predelu okrog oči. V primeru neposrednega stika takoj temeljito sperite. Plastenka vsebuje 100% reciklirane plastike** in jo je mogoče v celoti reciklirati.Odvrzite jo z ustreznimi odpadki. Certifikat COSMOS ORGANIC organizacije Ecocert Greenlife po standardu COSMOS, je na voljo na naslovu COSMOS.
*Sestavina ekološke pridelave. 12% sestavin je iz ekološke pridelave. 98% sestavin naravnega izvora.
**Razen barvil.

SESTAVINE

967384 12 - AQUA / WATER, SUCROSE*, COCO-BETAINE, GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, XANTHAN GUM, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL*, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER*, SODIUM CHLORIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, ARGININE, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, LINALOOL, EUGENOL, LIMONENE, CITRAL, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L B228369/1).